Home Over Iztok Projecten  

 

 

Projecten

Hieronder staan een aantal voorbeelden van projecten die Iztok heeft uitgevoerd en momenteel draaien.

 

Studiocontour.nl

Voor de afslankstudio Studio Contour te Eindhoven heeft Iztok de site een complete make-over gegeven. Tevens is er door het systeem van Mijnwinkel.nl een eenvoudige tool gemaakt zodat de eigenaar van Studio Contour eenvoudig zelf wijzigingen kan aanbrengen aan de site.

Kantoorafbouwen

Kantoorafbouwen.nl

Voor de klant Awall BV heeft Iztok een site opgezet die vanaf het begin al helemaal is ingericht om organisch in Google goed gevonden te worden.

 

Kantoorafbouwen

Kinderdagverblijf Kruimel (www.kdvkruimel.nl)

Voor de kinderdagverblijf Kruimel met vestigingen in Eindhoven en Geldrop heeft Iztok de destijds verouderde site helemaal vernieuwd.

 

 

 

Luxeglaswanden

Luxeglaswanden.nl

Voor de particuliere markt is naast de site van Awall ook luxeglaswanden.nl opgezet.

 

ChocaPack

Chocapack.nl

Voor een webwinkel, gespecialiseerd in chocoladeverpakkingen heeft Iztok het gehele traject van ontwerp, visuele design, opbouw en inrichting van de webwinkel gerealiseerd.

 

www.prepack.nl

Prepack is een verpakkingsgroothandel op het gebied van industriele en consumenten verpakkingen. Deze site is zodanig opgezet dat de bezoeker meteen het onderdeel kan kiezen die van toepassing is. Tevens heeft Iztok voor het consumenten-verpakkingen deel een webwinkel opgezet op basis van het Mijnwinkel.nl principe.

 

 

Borderlock.com

Een bedrijf dat het gepatenteerde borderlock lepels e.d. verkoopt aan de tandheelkundige wereld.